Schoonmaak in industrie

Een bedrijfsomgeving is iets totaal anders dan een privéwoning als het op onderhoud en schoonmaak aankomt. Ons team zorgt ervoor dat de lokalen en de omgeving gereinigd en ontsmet worden. De hindering wordt tot een minimum beperkt.

U merkt het: bij VC Windows & Cleaning Experts gaan we zware opdrachten niet uit de weg. We zijn een van de weinige schoonmaakbedrijven die zich specialiseren in de opkuis van uitdagende locaties. Onze medewerkers gaan hierbij steeds met de nodige efficiëntie en discretie te werk.

industriele reiniging 2
modern patio

Professionele opkuis en ontruiming

Na een langdurig leegstaand of verwaarlozing maakt VC Windows & Cleaning Experts de getroffen woonst weer volledig vrij van vuil en ongewenste geuren. We verzorgen zelf de ontruiming van vervuilde matrassen of huisvuil dat zich al maandenlang heeft opgestapeld. Indien nodig breken we de houten vloeren en deurstijlen open om ervoor te zorgen dat het huis volledig ontsmet kan worden.

VC Windows & Cleaning Experts maakt gebruik van uiterst krachtige producten om een diepgaande reiniging te garanderen. We verwijderen indien nodig ramen, vloeren, muren of plafonds. We kunnen er ook voor zorgen dat de inboedel van het huis met behulp van containers wordt opgeruimd.

Menu