Een ecologische, snelle, grondige en veilige reiniging van uw zonnepanelen

Zonnepanelen bestaan uit een reeks kwetsbare fotocellen. Na verloop van tijd vormt er zich een fijne laag stof op deze cellen, die het rendement van uw panelen aanzienlijk verlaagt. Een periodieke schoonmaak van uw zonnepanelen is dus geen overbodige luxe.

Zonnepanelen kunnen slechts een zeer lage hardheid van water verdragen, en hier moet bij de reiniging dan ook de nodige aandacht en zorg aan worden besteed. Een professionele reiniging verhoogt niet alleen de levensduur, maar ook het rendement van uw installatie.

Ook voor zonnepanelen gebruikt VC Windows & Cleaning Experts een reinigingsmachine met osmosewater. De osmose zuivert het leidingwater tot zijn puurste vorm, waardoor er geen ongewenste stoffen als kalk of zouten in het water achterblijven. Osmose is een zeer snelle en doeltreffende werkwijze die geen nabehandeling of gebruik van chemische reinigingsmiddelen vereist.

De reiniging van uw zonnepanelen is een delicate kwestie. Vertrouw dan ook op een ervaren onderhoudsteam als VC Windows & Cleaning Experts om uw investering te beschermen!

zonnepanelen
Menu