Ruitenwasser Middelkerke – Ruitenwasser VC Cleaning

 Ruitenwasser Middelkerke – Osmose: een speciale techniek voor ruitenwassen

Ziet u door uw ramen het bos niet meer? Dan is het hoog tijd om bij ruitenwasser Middelkerke ; VC Windows & Cleaning Experts aan te kloppen. We zorgen ervoor dat elk venster weer fonkelt alsof het net werd geplaatst. Ons geheim? De zuivere kracht van puur water!

Osmosewater is gedemineraliseerd. Dit wil zeggen dat de onzuiverheden die in leidingwater zitten, zoals kalk, mineralen en zouten, eerst uit het water gefilterd worden. Hierdoor zult u na een behandeling met osmose geen kringen of strepen meer op de ruiten zien. Doordat er geen reinigingsmiddelen aan te pas komen, is osmose bovendien ook nog eens vriendelijk voor het milieu.

Het pure water absorbeert het vuil volledig, waardoor het vensterglas als het ware tot in de poriën wordt gereinigd. Na de verdamping is er dan ook geen enkel residu meer zichtbaar, ook niet op eventuele raamstijlen of roosters! Bovendien blijven uw vensters dankzij het osmosewater veel langer schoon in vergelijking met een klassieke reiniging. De techniek is dus een investering die u op termijn veel geld kan besparen.

Een extra voordeel aan een behandeling met osmose is dat er geen hoogtewerken aan te pas komen. De schoonmaak gebeurt van op de begane grond, met een telescopische steel. Veiligheid staat bij ons centraal! De behandeling kan tot op een hoogte van maar liefst 13 meter worden uitgevoerd.

Bovendien kunnen we niet enkel uw ramen, maar ook uw garagepoorten en zonnepanelen weer kraaknet krijgen met osmosewater, voor een schoner gevoel en een hoger rendement.

ruitenwasser
Osmose

Ruitenwasser Middelkerke – Bent u een particuliere klant en wilt u uw ramen weer helemaal schoon? Of bent u een zaakvoerder en wilt u uw volledige werkomgeving onder handen laten nemen?

Vertrouw dan op een ervaren schoonmaakbedrijf als VC Windows & Cleaning Experts om de glaspartijen van uw woning of van uw winkel, gebouw of bedrijf weer helemaal te doen schitteren. Meer weten over onze werkwijze? Contacteer ons dan snel, en we vertellen u er vrijblijvend meer over!

Menu