Schoonmaakbedrijf VC Windows & Cleaning Experts

Schoonmaakbedrijf Zedelgem – Professioneel schoonmaakbedrijf en ruitenwasser

Schoonmaakbedrijf Zedelgem – VC Windows & Cleaning Experts verzorgen de professionele schoonmaak van uw bedrijf tot in de puntjes.

We staan voor u klaar voor de opkuis van kantoorruimtes, magazijnen of beschutte werkplaatsen, maar ook van winkels, showrooms, residenties en garages.

Onze twee zaakvoerders kunnen samen meer dan 42 jaar ervaring in de reinigingssector voorleggen. Daarnaast werken we met flexibel personeel, maar ook met vijf vaste werknemers.

Doordat we met een opgeleid team werken, bent u steeds zeker van een uitstekende service aan een voordelige prijs.

0

jaar ervaring

0

zaakvoerders

0%

klanttevredenheid

schoonmaakbedrijf
Osmose Logo

Schoonmaakbedrijf Zedelgem – Diepgaande reiniging met osmose

Een nette en gezonde werkomgeving is belangrijk voor het welzijn van uw werknemers, maar ook voor het imago van uw bedrijf naar de klanten toe.

Bij VC Windows & Cleaning Experts zijn we ons dan ook bewust van het belang van schone kantines, toiletten, burelen en ontvangstruimtes.

Ons stokpaardje is de reiniging via osmose. We passen deze techniek toe voor het wassen van ramen voor bedrijven en particulieren, maar ook voor de schoonmaak van dakgoten, rolluiken en garagepoorten.

In tegenstelling tot vele andere schoonmaakbedrijven zien we erop toe dat de werken zoveel mogelijk handmatig gebeuren, ook voor de grotere karweien.

Zonnepanelen en opruimingsdienst

Ook voor de reiniging van de zonnepanelen in uw bedrijf bent u bij schoonmaakbedrijf VC Windows & Cleaning Experts aan het juiste adres.

Daarnaast verzorgen we ook zware werken waar andere schoonmaakbedrijven liever voor passen, zoals de ontruiming en opkuis in uw bedrijf.

VC Windows & Cleaning Experts werkt steeds op maat van de klant: zo kunt u tijdens de kantooruren, maar ook voor of na de werkdag bij ons terecht.

Indien u dit wenst, kunt u zelfs opteren voor een periodieke schoonmaak: dan komen we op vaste tijdstippen bij u langs.

Ons team is op zeer korte termijn inzetbaar, dus aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende bezichtiging van uw werkomgeving!

Zonnepanelen
Menu